Containrar på plats den 25-26/4

Den 25/4 runt kl 8:00 kommer det två stycken containrar till oss där ni kan slänga saker och skräp som finns i era förråd. Det kommer dessutom en liten container för elskrot. Containrarna hämtas upp den 26/4 efter lunch.

Tänk på att ni inte kan slänga farligt avfall, färg, oljor, däck, batterier, lysrör, större elektronik (som inte får plats i den lilla containern) samt vitvaror.

/Styrelsen

TV och bredband

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telenor som leverantör av fiberteve, bredband samt möjligheter till telefoni.

Ring 020-222 222 för att aktivera dina tjänster som ingår eller om du har frågor kring ditt abonnemang. Läs mer här.

Styrelsen

Kontaktuppgifter till och namn på  styrelsen finns  på hemsidan och på den digitala anslagstavlan i varje port.

 

Papperskorgar

På gården finns ett antal papperskorgar för att det ska vara lättare att hålla rent på gården. Eftersom vi inte har någon som regelbundet tömmer dessa måste vi alla hjälpas åt. Märker du att det börjar bli fullt, ta ur påsen och släng den, nya påsar ligger i botten av papperskorgen. Finns det ingen påse, så ta från en annan papperskorg och meddela styrelsen så vi kan fylla på med nya.

Tänk också på att papperskorgarna inte är avsedda att användas och fyllas upp när man har aktiviteter som grillning eller picknick på gården, har du mycket sopor så ta hand om de själv direkt.

Avfall och grovsopor

Grovsopor inkl. elskrot lämnas förslagsvis på Bromma återvinningscentral:
Linda Gårdsväg 16
168 74 Bromma (infart vid Bromma Golf)

Öppettider:
Mån-tor kl 10-20
Fre-sön kl 9-17
(med reservation för ändringar under t.ex. röda dagar)

Två gånger per år, på höst- och vårstäddagen finns även containrar för grovsopor och elskrot utställda på innergården .

OBS! Grovsopor får inte förvaras i källargångar, trapphus eller andra allmänna utrymmen i väntan på städdagen, detta bryter mot lagen. Förvaring måste ske i egna utrymmen (i lägenhet eller inne i låst källarförråd)

/Styrelsen

Hobbyrum

Hobbyrummet hittar du på gaveln till Regnstigen 12 och med din ”husmorsnyckel” låser du upp dörren. Tänk på att städa efter dig när du är klar och se till att dörren är stängd och låst.
/styrelsen